Sony Xperia Reparatie

Is uw Sony Xperia aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij GSMMAKEN te Schilde bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Sony Xperia. De meeste reparaties voor de Sony Xperia voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen.

Op alle reparaties voor de Sony Xperia geven wij minimaal 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Sony Xperia niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Sony kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Sony reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Sony Xperia voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Sony Xperia.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Sony Xperia direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Sony kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Schilde.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Sony Xperia? Dan bent u bij GSMMAKEN te Schilde op het juiste adres!