Apple iPad Reparatie

Is uw Apple iPad aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij GSMMAKEN te Schilde bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple iPad. De meeste reparaties voor de Apple iPad voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen.

Op alle reparaties voor de Apple iPad geven wij minimaal 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Apple iPad niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Apple kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Apple reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Apple iPad voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Apple iPad.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Apple iPad direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Apple kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Schilde.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Apple iPad? Dan bent u bij GSMMAKEN te Schilde op het juiste adres!